Kort Nieuwsbrief april 2024

door | 26 april 2024

Beste buurtbewoners en belangstellenden,

De onderwerpen van deze korte nieuwsbrief:

 

  1. Oranje Gloed
  2. Debate Watch Party
  3. Nieuwe website en logo
  4. Vacature Secretaris
  5. Enquête
  1. Oranje Gloed

Komende zaterdag 27 april vindt voor de tweede keer Oranje Gloed plaats op het Vrijthof.

Niemand minder dan artiesten zoals Queen Must Go On, John Tana, A-Fever, Erwin en nog veel meer zullen op zaterdag het Vrijthof volledig op zijn kop komen zetten!

 

Vanaf 12:00 uur zullen er rondom het festivalterrein verschillende sport- en spelactiviteiten zijn en diverse leuke optredens op het grote podium.

  1. Debate Watch Party

Op maandag 29 april vindt het Maastricht Debate plaats in Theater aan het Vrijthof, samen met het bijbehorende verkiezingsfestival op het Vrijthof. In aanloop naar de Europese verkiezingen zullen de lijsttrekkers van de Europese partijen met elkaar in debat gaan. Het debat vindt plaats tussen 19:00 en 20:30 in het theater en zal op grote schermen te volgen zijn op het Vrijthof.

  1. Nieuwe website en logo

De website is bijgewerkt en heeft een nieuw logo. Het logo is gebaseerd op de vlag die ruim 11 jaar geleden werd ontworpen voor de binnenstad. Zie hieronder.

De website van het buurtnetwerk is vanaf nu te vinden op binnenstadmaastricht.nl.

Ons e-mailadres info@buurtnetwerkbinnenstad.nl blijft ongewijzigd.

  1. Vacature Secretaris

Jesse Léger heeft ons per 1 maart verlaten vanwege de toename van zijn zakelijke activiteiten. Daardoor is de functie van secretaris vacant. We bedanken Jesse voor zijn inzet van het afgelopen jaar en zijn bijdrage aan het buurtnetwerk. Mocht u interesse hebben in deze functie of iemand weten die dit graag zou willen doen, neem dan contact met ons op.

  1. Enquête

Er is een projectgroep opgericht die zich bezighoudt met de vragen voor de enquête. De projectgroep bestaat uit vertegenwoordigers van Jekerkwartier, Kommelkwartier, Céramique en de Binnenstad. Aangezien dit een zorgvuldig proces is, zal de enquête pas na de zomervakantie gelanceerd worden. Wij houden u op de hoogte van de exacte datum.

Het bestuur van het Buurtnetwerk Binnenstad,

Bèr Prévöt

Khanny Jongen

Marco Maessen

Ontdek meer van Binnenstad Maastricht

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder